Центар за стручно усавршавање у образовању подржаће будуће ауторе и реализаторе семинара приликом акредитације програма за 2014/2015. и 2015/2016. школску годину и омогућити им да своје идеје  за успешно реализују те стога расписује:

Конкурс за избор програма стручног усавршавања запослених у образовању које ће Центар подржати приликом акредитације код Завода за унапређивање образовања и васпитања 

Конкурс ће трајати  од 01. 09. 2013. до 30.09.2013.године.

На конкурс се могу јавити лица са територије Јабланичког и Пчињског округа са претходно дефинисаним циљевима и познавањем сталних едукативних потреба запослених у образовању

Потребно је доставити пријавни формулар са детаљним описом активности и биографије свих аутора и реализатора (у облику прописаном од стране Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац).

Формуларе доставити лично у ЦСУ Лесковац или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 30.септембра 2013.године.

Комисија ће по јасно утврђеним критеријумима одлучити о избору 15 програма (уколико задовоље критеријуме прописане од стране Центра) који ће бити финансијски подржани код ЗУОВ-а.

Резултати конкурса биће објављени до 04.октобра.2013.године.