Центар за стручно усавршавање у образовању у складу са Правилником о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника ("Сл.гласник РС", бр. 81/2017) омогућава свим заинтересованим просветним радницима да своја постигнућа у раду поделе са колегама како би унапредили образовно-васпитни рад, јачали позитивну атмосферу у установама и неговали сарадничке односе.

Позивамо све заинтересоване васпитаче, наставнике и стручне сараднике који теже подизању квалитета педагошке праксе да у Центру за стручно усавршавање у образовању:

  • реализују различите активности сталног стручног усавршавања које су у складу са личним планом професионалног развоја,
  • приказују примену различитих активности са обука и анализирају утицај стручног усавршавања на развој детета и ученика,
  • врше приказе стручних књига, приручника, дидактичког материјала, стручног чланка, истраживања, студијских путовања и стручних посета,
  • презентују примере реализованих угледних, односно огледних часова са дискусијом и анализом.

 

Уколико сте заинтересовани да Центар за стручно усавршавање у образовању подржи Ваше идеје које бисте реализовали у виду трибине, саветовања, округлог стола ..., обратите нам се на мејл адесу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем телефона 016 /214 555. 

За реализацију активности које планирате на располагању су Вам сви ресурси Центра.