Саветници Школске управе Лесковац су у четвртак 6. фебруара одржали последњу у низу обука запослених у образовању за примену образовних стандарда и самовредновање рада установа.

Овој обуци присуствовало је 30 директора, стручних сарадника и наставника.

Обуку су реализовале Гордана Станковић и Лидија Нешић.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Обуке од јавног значаја које се реализују у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја настављене су са реализацијом у уторак и среду 4. и 5. фебруара.

Обуке су реализовале руководилацШколске управе Лесковац, Марина Илић и саветници Школске управе Лесковац Бојана Миленковић, Лидија Нешић и Гордана Станковић. 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја ове недеље реализују се обуке од јавног значаја. 

У понедељак 3. фебруара одржана је обука запослених у образовању за примену образовних стандарда и самовредновање рада установа. 

Ову обуку реализовале су Марина Илић, руководилац Школске управе Лесковац и Бојана Миленковић, саветник Школске управе Лесковац.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У Основној школи "Светозар Милетић" у Земуну одржан је семинар Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац. Програм стручног усавршавања "Да у школи другарство не боли - програм превенције вршњачког насиља" реализован је за запослене у овој установи у суботу 11. јануара. 

Овај семинар реализовале су: Сања Живковић, Лидија Крстић Стојичић и Анка Ивановић.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У суботу 11. јануара је у Центру за стручно усавршавање у образовању одржан семинар "Превладавање стреса методама когнитивно-бихејвиоралне психотерапије". 

Овом семинару присуствовали су запослени у Трговинско - угоститељској школи у Лесковцу. 

Реализатори овог програма стручног усавршавања били су: Стеван Станојевић, дипломирани психолог, мастер педагог, и Даница Вукић, мастер психолог.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Семинар Центра за стручно усавршавање у образовању одржан је у суботу 21. децембра у Основној школи "Станимир Вељковић Зеле" у Бојнику.

За чланове Учитељског друштва Општине Бојник организован је семинар "Да у школи другарство не боли - програм превенције вршњачког насиља".

Овај програм стручног усавршавања реализовале су Сања Живковић, дипл. дефектолог специјални педагог и сараднице Центра Лидија Крстић Стојичић и Анка Ивановић. 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s