ДЕТАЉНИ ПРОГРАМ ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ ИСТРАЖИВАЧА У ЛЕСКОВЦУ МОЖЕТЕ НАЋИ ОВДЕ!

 

ОЧЕКУЈЕМО ВАС!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У уторак 17. септембра је у Центру за стручно усавршавање у образовању одржана конференција за медије поводом Европске ноћи истраживача 2019.

На конференцији су се поред директорке Центра, Емине Јовановић, обратили и представници установа образовања и културе града Лесковца које су подржале ову манифестацију: Игор Арсић из Техничке школе "Раде Металац", Весна Илић, директорка Народне библиотеке "Радоје Домановић", Жаклина Исламовић, педагог Народног музеја и Драган Цветковић, професор Технолошког факултета у Лесковцу.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У Центру за промоцију науке у Београду одржан је Састанак координатора научних клубова поводом организације манифестације Ноћ истраживача 2019. Представници Научног клуба Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац били су Оливера Ивановић и Марјан Цветановић.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У Центру за стручно усавршавање у образовању одржана је последња радионица за малишане у оквиру Летње школе. Радионица "English through numbers", коју је реализовала Школа страних језика Смарт, била је врло занимљива и поучна.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У оквиру Летње школе у Центру за стручно усавршавање у образовању у понедељак 19. августа реализована је радионица "Потисак ти главу мучи овако се лако учи". Реализатори радионице су биле учитељ Драгица Антанасијевић и наставница физике Ана Петковић. Хвала сарадницама ОШ "Јосиф Костић" на занимљивим експериментима и дивном дружењу.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s