×

Грешка

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2022-galerija/30062022-rts is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

У четвртак 30. јуна 2022. године Центар за стручно усавршавање у образовању посетила је група деце која је учествовала на кампу "Лесковац 2022" у организацији Радио телевизије Србије.

Деца из других градова Србије, са Косова и из дијаспоре, узраста од 7 до 15 година боравила су у нашем граду у периоду од недељу дана и упознала се са знаменитостима и специфичностима овог краја.

У организацији Центра за стручно усавршавање у образовању приређено је 5 радионица које су сви учесници посетили. Организовано је упознавање Мејкерс спејса и радионица са 3Д оловкама. Представљена је најсавременија опрема за практичан рад на комплетима који омогућавају извођење експеримената из области: електронике, физике, информатике, природе и друштва. У дворишту Центра су се поред креативне радионице ученици опробали у игри "Елемент у покрету" која се попут игре "Не љути се човече" игра на периодном систему елемената.

 

 

{gallery}/2022-galerija/30062022-rts{/gallery}