×

Грешка

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2022-galerija/15062022-radionica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

 

Шта је то 3Д технологија и како функционишу 3Д оловке занимало је малишане у продуженом боравку Основне школе "Јосиф Костић". 

У среду 15. јуна 2022. године Научни клуб Центра за стручно усавршавање у образовању посетили су ученици једне од најстаријих школа у Лесковцу. Са својим учитељицама из продуженог боравка имали су прилике да учествују на креативној радионици са 3Д оловкама. На ком принципу раде, помоћу чега исцртавају необичне 3Д цртеже и у које сврхе можемо да их користимо сазнали су од стручних сарадница: Оливере Ивановић, Емине Јовановић и Анке Ивановић Цонић.

Усвајањем нових знања кроз игру створили су своја мала уметничка дела, а њихова срећа била је још већа када су се сусрели са дроновима у дворишту Центра. Нешто више о дроновима сазнали су од нашег сарадника Николе Младеновића. 

 

{gallery}/2022-galerija/15062022-radionica{/gallery}