ucenici oktobarskeУ дворишту Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац, 11. октобра 2020. године, одржана је церемонија поводом обележавања Дана града Лесковца - 11. октобра. Том приликом су додељена признања младим, најуспешнијим талентима града Лесковца који су уједно и добитници Октобарске награде Града Лесковца. У областима науке и образовања, спорта, културе и уметности и усваршавања најуспешнијих 135 кандидата остварило је запажене резултате.

 У име града, скупу су се обратили градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић, који је присутнима младим људима поручио да не буду скромни, да сањају велике снове јер земљу чине људи и њихова дела.

 

„Надам се да ће се име града Лесковца далеко чути захваљујући вама и вашим будућим успесима. Честитам вам на свему што сте до сада постигли и нека вам овај дан буде подсетник да оно најбоље тек следи.„, додао је на крају градоначелник.

Након тога, присутним  добитницима награда су се обратиле и три чланице Градског већа, које су и саме биле добитнице Октобарске награде Града Лесковца, Александра Ђорђевић, Александра Миловановић и Маја Валчић.