НАЗИВ ПРОГРАМА: ШКОЛА ОТВОРЕНА РОДИТЕЉИМА

ДАТУМ  И ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 10. МАРТ 2018.ГОДИНЕ ОД 10:00 САТИ

КАТАЛОШКИ БРОЈ: 142                                                          

ТРАЈАЊЕ: један дан (8 бодова) 

РЕАЛИЗАТОРИ: Зорица Поповић, професор разредне наставе, педагошки саветник, ОШ ,,Мома Станојловић'', Крагујевац; Неда Богојевић Прековић, дипломирани биолог-еколог, стручни сарадник за избор програма за стручно усавршавање запослених у образовању, Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац, Крагујевац; Зорица Николић, дипломирани биолог, директор Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац, Крагујевац 

ЦИЉНА ГРУПА: наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета, васпитач у предшколској установи, медицинска сестра – васпитач, васпитач у дому ученика, стручни сарaдник у предшколској установи, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник) 

ОПШТИ ЦИЉЕВИ: Креирање конструктивнијег и ефективнијег рада са родитељима; Унапређивање квалитета рада школе/установе подизањем нивоа компетенција наставника и васпитача; Подизање нивоа сарадње између школе/установе и родитеља. 

СПЕЦИФИЧНИ ЦИЉЕВИ: Квалитетнија и константна комуникација са родитељима; Усклађивање васпитно–образовних функција и утицаја родитеља и школе/установе, обогаћивање метода, техника, поступака и вештина ефикасног рада са родитељима и децом; Да и наставници и родитељи буду мотивисани за сарадњу и заједничке акције на нивоу школе/установе; Већа партиципација родитеља у ,,школском животу деце'', јачање партнерског односа између родитеља и наставника/васпитача.

ТЕМЕ ПРОГРАМА:

  • Тумачење порука и васпитног стила;
  • Начини комуникације и укључивања родитеља у живот школе;
  • Тематски родитељски састанак;
  • Израда сценариа на тему ,,Смислена улога родитеља у процесу образовања њихове деце'' 

КОТИЗАЦИЈА: 1.500,00 динара. Уплату извршити на жиро рачун: 840-946668-90. У позиву на број навести каталошки број семинара (142). 

ПРИЈАВЉИВАЊЕ: Пријављивање телефоном на број 016/214-555 или на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Подаци који се достављају: име и презиме учесника, јмбг, занимање, установа у којој ради и број мобилног телефона.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s