НАЗИВ ПРОГРАМА: ПРОЈЕКТНО ОРИЈЕНТИСАНА НАСТАВА МАТЕМАТИКЕ

ДАТУМ  И ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 10. МАРТ 2018. ГОДИНЕ ОД 10 САТИ

КАТАЛОШКИ БРОЈ: 277                                                           

ТРАЈАЊЕ: један дан (8 бодова)

РЕАЛИЗАТОРИ: доц. др Иван Анић, доцент на Природно математичком факултету у Новом Саду (Департман за математику и информатику); Висока школа за информационе технологије ИТС, Београд; др Владимир Балтић; мр Младен Стаменковић, асистент на Економском факултету у Београду; Александра Росић, саветник-координатор у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања; проф. Радоје Кошанин, професор математике у ОШ ,,Вожд Карађорђе“ у Нишу

ЦИЉНА ГРУПА: Наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа

ОПШТИ ЦИЉЕВИ: Унапређивање наставничких компетенција за организацију наставе која води развоју функционалних знања ученика.

СПЕЦИФИЧНИ ЦИЉЕВИ: Оспособљавање наставника за организацију пројектно оријентисане наставе математике у циљу развоја функционалних знања и истраживачког духа ученика, као и потребе за примену математике у свакодневном животу.

ТЕМЕ ПРОГРАМА:

  • Пројектно оријентисана настава математике – значај и искуства развијених школских система;
  • Исходи у пројектно оријентисаној настави математике;
  • Пројектно оријентисана настава математике у пракси;
  • Израда плана часа.

КОТИЗАЦИЈА: 1.500,00 динара. Уплату извршити на жиро рачун: 840-946668-90. У позиву на број навести каталошки број семинара (277).

ПРИЈАВЉИВАЊЕ: Пријављивање телефоном на број 016/214-555 или на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Подаци који се достављају: име и презиме учесника, јмбг, занимање, установа у којој ради и број мобилног телефона.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s