Realizacija tri seminara

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju su prethodnog vikenda, u subotu i nedelju 10. i 11.decembra, održana tri seminara za zaposlene u obrazovanju.

U subotu je realizovan seminar "Da u školi drugarstvo ne boli-program prevencije vršnjačkog nasilja", kome je prisustvovalo 29 nastavnika, učitelja i stručnih saradnika Jablaničkog okruga. Realizatori seminara bile su: Sanja Živković,dipl.defektolog specijalni pedagog, Lidija Krstić Stojičić, magistar didaktičko-metodičkih nauka i Anka Ivanović,master obrazovnih politika.

Prvog dana vikenda počela je i obuka za roditelje i vaspitače, pod nazivom "Montesori kod kuće", koju su realizovale spec. Eržebet Bedrosian, stručni saradnik-pedagog, specijalista predškolske pedagogije i Montesori educator i  Dajana Šimić, Montesori vaspitač-instruktor. Ova obuka bila je dvodnevna.

U nedelju je realizovan i jednodnevni seminar "Autizam i govorno-jezički poremećaji", kome je prisustvovalo 25 vaspitača, učitelja, nastavnika i stručnih saradnika. Ovaj seminar realizovali su: Miodrag Nikolić, diplomirani defektolog oligofrenolog i specijalni pedagog i Snežana Kitanović, diplomirani logoped.

 

 
Korisni linkovi ...

mpn

zov

ceo

nps

mreza

f1-latinica

rcsmederevo

rcuzice

rccacak

rckrusevac

rckikinda

rcsabac

rcnis

rckanjiza

rckragujevac

rcknjazevac

rcnovipazar

 

CSU Informator pdf