Početna SEMINARI POZIV ZA PRIKAZ PRIMERA DOBRE PRAKSE

POZIV ZA PRIKAZ PRIMERA DOBRE PRAKSE

Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju će i u školskoj 2016/2017. godini kroz povezivanje stručnjaka/nastavnika i razvoj modela horizontalnog učenja, omogućiti  da se u CSU Leskovac pored realizacija akreditovanih seminara i stručnih skupova u skladu sa Pravilnikom o stalnom stručnom usavršavanju nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika ("Sl.glasnik RS", br. 86/2015, 3/2016 i 73/2016) prikazuju realizovani ugledni, odnosno ogledni časovi sa diskusijom i analizom, prezentuju stručni radovi u skladu sa ličnim planom profesionalnog razvoja, rezultati istraživanja i razmenjuju iskustva sa međunarodnih skupova...

Pozivamo sve zainteresovane prosvetne radnike da svoja postignuća u radu uz primenu savremenih metoda i tehnologija podele sa kolegama kako bi unapredili obrazovno-vaspitni rad, jačali pozitivnu atmosferu u ustanovama i negovali saradničke odnose.

Ukoliko ste zainteresovani da Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju podrži Vaše ideje koje biste realizovali kroz: prezentaciju, predavanje, radionicu, okrugli sto, savetovanje... obratite nam se na mejl adesu: csuleskovac@gmail.com ili putem telefona 016 /214 555. Za realizaciju aktivnosti koje planirate na raspolaganju su Vam svi resursi Centra.

 

 
Korisni linkovi ...

mpn

zov

ceo

nps

mreza

f1-latinica

rcsmederevo

rcuzice

rccacak

rckrusevac

rckikinda

rcsabac

rcnis

rckanjiza

rckragujevac

rcknjazevac

rcnovipazar

 

CSU Informator pdf