НАЗИВ ПРОГРАМА: ПОДСЕТИ СЕ, НАУЧИ, ПРИМЕНИ, ОБОГАТИ ИЗРАЗ ПИСАНИ И УСМЕНИ 

ДАТУМ  И ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 23. јун 2018. године од 09:00 сати                                                   

КАТАЛОШКИ БРОЈ: 724       

ТРАЈАЊЕ: један дан (8 бодова) 

АУТОРИ/РЕАЛИЗАТОРИ: Оливера Ђорђевић, професор разредне наставе, ОШ „Светозар Марковић”, Лесковац; Славица Драгић, учитељ у пензији

ЦИЉНА ГРУПА: наставник разредне наставе, наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју, наставник изборних и факултативних предмета, васпитач у предшколској установи, стручни сарaдник у предшколској установи, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник).

ОПШТИ ЦИЉЕВИ: Методички усавршити наставника и унапредити квалитет наставе српског језика; Унапредити сарадњу наставника и ученика у активностима богаћења усменог и писаног изражавања.

СПЕЦИФИЧНИ ЦИЉЕВИ: Коришћење и подстицање стваралачких потенцијала наставника; Подизање квалитета усменог и писаног изражавања коришћењем иновативних метода и техника рада; Корелација других наставних предмета са наставом српског језика. 

ТЕМЕ ПРОГРАМА:

  • Значај усменог и писаног изражавањa;
  • Састављање кратких писаних и усмених форми информативног карактера;
  • Стварамо стихове и изражајно казујемо, богатимо речник;
  • Пишемо причу са различитим подстицајима и захтевима;
  • У улози режисера, сценаристе и глумаца 

КОТИЗАЦИЈА: 1.000,00 динара. Уплату извршити на жиро рачун: 840-946668-90. У позиву на број навести каталошки број семинара (724). 

ПРИЈАВЉИВАЊЕ: Пријављивање на телефон 016/214-555 или на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Подаци који се достављају: име и презиме учесника, јмбг, занимање, установа у којој ради и број мобилног телефона.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s