У периоду од 12. до 28. јула 2021. године у организацији Научног клуба Центра за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу реализована је, већ традиционална, Летња школа. У циљу промоције и популаризације науке са својим најближим срадницима заинтересованој деци смо представили нашу нову Мејкерс кухињу, 3Д технологију, физику, екологију, уметност... али на један потпуно занимљив начин.

Поред деце из Лесковца и околине радионицама су присуствовала деца и из других градова. Да смо били на правом путу показало је њихово стално присуство и интересовање да сазнају нешто ново.

Највећу пажњу привукла је наша нова Мејкерс кухиња у којој се закувавају разне нове и креативне идеје, али и радионице попут „Кристалних слаткиша“ на којој су настале праве лизалице, радионица „LAND ART“, радионица „Summer“ која нас је одвела право на плажу :)

Прегршт нових тема, знања и вештина понели су са собом малишани који су пратили нашу Летњу школу, а све уз подршку наших сарадника научног клуба: Школа језика „Britannica“, Школа брзог читања и мудрог учења при Оxford школи страних језика, Уметнички атеље „ПАПИР“, Школа страних језика „Smart“ али и велики број наставника и заљубљеника у науку.

Захваљујемо свим нашим сарадницима и партнерима али и деци без које ова летња авантура не бих имала смисла.