Погодака: 2314

Научни клуб Центра за стручно усавршавање у образовању из Лесковца и ове године, као координатор за град Лесковац, у оквиру Европске ноћи истраживача од 23. до 27. новембра 2020. године организује програм за основце и средњошколце Јабланичког округа као и све остале заљубљенике у науку.

Ове године са темом "Наука је свуда", која је доста широка и пружа нам могућност да искажемо своју креативност, желимо да покажемо да је наука заиста свуда око нас и у свему.

Уколико имате неку добру идеју коју желите да поделите са свима (предавање, радионицу, округли сто, интерактивну поставку, истраживање, експерименте,...) позивамо Вас да нам најкасније до 19. октобра проследите свој план активности који ћете представити у оквиру ове научне ноћи на југу Србије.

План активности треба да садржи следеће елементе:

Напомена: Садржај би требао да буде лако прилагодљив он-лајн извођењу у случају пооштрења мера и забрани окупљања уколико до тога дође у овом периоду.

Будите креативни и маштовити, придружите нам се и нека Ваша идеја постане део ове интересантне традиционалне манифестације.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању путем телефона 016/214-555 и на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Да наука проструји!

Logo 2020 beli sa tekstom