НАЗИВ СЕМИНАРА: ЖИВОТНЕ СИТУАЦИЈЕ И СТРЕСОВИ  – СТРАТЕГИЈЕ ЗА СУОЧАВАЊЕ И ПРЕВЛАДАВАЊЕ 

ДАТУМ  И ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 03. март 2018. године од 10:00 сати  - ПОПУЊЕНА ГРУПА!!!

У ТОКУ ЈЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА 4. МАРТ 2018. ГОДИНЕ

КАТАЛОШКИ БРОЈ: 178                                                                                   

ТРАЈАЊЕ: један дан (8 бодова)

РЕАЛИЗАТОРИ: Снежана Ристић Костов, координатор програма, породични психотерапеут, дипломирани психолог, стручни сарадник – психолог, ОШ „Јован Јовановић Змај“ Крушевац; Милијана Марјановић, породични психотерапеут, дипломирани социјални радник, Породични едукативни центар, Крушевац; Катарина Томић, едукант друге године породичне системске психотерапије

ЦИЉНА ГРУПА: наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју, наставник у школи за образовање одраслих, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник)

ОПШТИ ЦИЉ: Активирање унутрашњих снага за превазилажење потешкоћа у односима са свим партнерима у ОВ раду, како би настава била што квалитетнија.

СПЕЦИФИЧНИ ЦИЉЕВИ: Разумевање утицаја могућих проблема животног циклуса породице на односе и интеракције са одраслима, као и у одељењу са ученицима; Развијање свести да промена почиње у нама и са нама; да је садашњи тренутак најоптималнији за промену; Усвајање знања о међузависности мисли, емоција и понашања; Увиђање штетности дисфункционалних мисли, као и значаја функционалних мисли и понашања; Повећање личног доприноса у стварању и одржавању квалитетних односа са ученицима, родитељима, колегама и другим партнерима у ОВ раду = квалитетнија настава; Препознавање личних и усвајање нових стратегија за превладавање стреса.

ТЕМЕ:

  • Утицај животног циклуса породице професионалаца на могуће конфликте на радном месту - стрес до стреса, да или не?!
  • Повезаност мисли, емоција и понашања – сигурно ка асертивном понашању;
  • Стратегије за превладавање стреса.

КОТИЗАЦИЈА: 1.500,00 динара. Уплату извршити на жиро рачун: 840-946668-90. У позиву на број навести каталошки број семинара (178).

ПРИЈАВЉИВАЊЕ: Пријављивање телефоном на број 016/214-555 или на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Подаци који се достављају: име и презиме учесника, јмбг, занимање, установа у којој ради и број мобилног телефона.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s