Panađur nauke

U utorak i sredu 14. i 15. novembra je u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju održan "Panađur nauke" u saradnji sa Predškolskom ustanovom "Vukica Mitrović" iz Leskovca.

Deca iz predškolskih grupa ove ustanove imala su priliku da u ova dva dana izađu iz svoje ustanove i da usvajaju nova znanja kroz istraživanje, isprobavanje,eksperimentisanje i razgovore sa školskim i univerzitetskim profesorima. U Centru za stručno usavršavanje deca su mogla da steknu nova saznanja iz oblasti fizike, hemije, biologije i savremenih tehnologija.

Eksperimente i izložbe institucija koje su saradnici u organizaciji Panađura, pratila je i izložba didaktičkih sredstava i materijala za istraživačke aktivnosti koje su izradila deca iz predškolske ustanove sa svojim vaspitačima i roditeljima. Na otvaranju ove manifestacije nagrađeni su najbolji radovi u nekoliko kategorija.

Ovaj događaj organizovan je uz podršku Prirodno – matematičkog fakulteta u Nišu, Tehničke škole „Rade Metalac“ iz Leskovca, Centra za promociju nauke,  Narodnog muzeja Leskovac i Tehnološkog fakulteta Leskovac.

 

 
Korisni linkovi ...

mpn

zov

ceo

nps

mreza

f1-latinica

rcsmederevo

rcuzice

rccacak

rckrusevac

rckikinda

rcsabac

rcnis

rckanjiza

rckragujevac

rcknjazevac

rcnovipazar

 

CSU Informator pdf