PRIJAVLJIVANJE ZA "ŠKOLU FIZIKE"

Počelo je prijavljivanje za Školu fizike!

Centar za promociju nauke je i ove godine raspisao Javni poziv za finansiranje projekata koji će se realizovati u Naučnim klubovima širom Srbije, a cilj im je promocija nauke. „Škola fizike“ je projekat koji se po drugi put realizuje i ove godine i to u oktobru, svakog vikenda tj. svake subote i nedelje od 07. do 22. oktobra.

Polaznici škole će imati priliku da prisustvuju predavanjima entuzijastičkih predavača iz oblasti fizike, matematike i astrofizike, sa glavnim fokusom na fiziku. U toku trajanja Škole fizike biće održana dva do tri predavanja dnevno. Među predavačima će se naći profesori i asistenti sa Beogradskog Univerziteta, kao i studenti fizike i astrofizike. Predavači imaju iskustva u sličnim projektima, a neki od njih su redovni učenici i saradnici na seminarima u istraživačkoj stanici „Petnica“.

Nakon završetka glavnog ciklusa predavanja biće održana još dva otvorena predavanja kojima će moći da prisustvuju svi zainteresovani.

Predavanja će biti održana u velikoj sali Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac (Leskovačkog odreda 6).

Škola je namenjena svim đacima srednjih škola Jablaničkog okruga koje interesuje fizika ili astrofizika i žele da nauče nešto zanimljivo iz tih oblasti.

Učešće u ovoj školi je besplatno!

Prijavljivanje traje do 5. oktobra 2017.godine do 22 časa i vrši se isključivo preko sledećeg linka:

https://skolafizike.wordpress.com/program/prijava/

 

Lista odabranih učenika biće objavljena 6.oktobra 2017.godine.

 

 

 
Korisni linkovi ...

mpn

zov

ceo

nps

mreza

f1-latinica

rcsmederevo

rcuzice

rccacak

rckrusevac

rckikinda

rcsabac

rcnis

rckanjiza

rckragujevac

rcknjazevac

rcnovipazar

 

CSU Informator pdf