NAUČNI KAMION U LESKOVCU

U sredu 07. juna 2017. godine u 11 časova biće svečano otvoren Naučni kamion, koji će u Leskovcu biti od 07. do 11. juna na parkingu pored Robne kuće.

 

Naučni kamion Centra za promociju nauke je pokretna laboratorija, učionica i izložbeni prostor domaće proizvodnje. Osmišljen je tako da može da stigne u sve delove Srbije i približi nauku građanima kroz različite programe koji se u njemu održavaju. 
Poseta Naučnog kamiona, je finansirana u okviru evropskog projekta „Noć istraživača“. Koorodinator projekta je Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković“, Univerziteta u Beogradu, a partneri su Prirodno-matematički fakultet, Univerziteta u Nišu, Zavod za zaštitu spomenika Kragujevac i Centar za promociju nauke, Beograd.

U poseti Leskovcu, Naučni kamion CPN osmislio je višednevni program koji čine raznovrsni sadržaji namenjeni učenicima, organizacionim grupama, ali i svim ostalim zainteresovanim građanima.

Interaktivne postavke koje će se nalaziti na gornjem spratu Naučnog kamiona biće dostupne od 11 do 18 časova za vreme boravka kamiona. Informacije o učešću u radionicama i predavanjima mogu se dobiti u Naučnom klubu Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

PROGRAM


Očekujemo Vas!

 

 
Korisni linkovi ...

mpn

zov

ceo

nps

mreza

f1-latinica

rcsmederevo

rcuzice

rccacak

rckrusevac

rckikinda

rcsabac

rcnis

rckanjiza

rckragujevac

rcknjazevac

rcnovipazar

 

CSU Informator pdf